Backlinks kopen

Kiest u ervoor om zelf de linkbuilding te doen, dan is het kopen van backlinks een prima oplossing. U kunt er ook voor kiezen om backlinks te kopen voor uw klanten. Wij beschikken over een groot aantal websites  waar u een link op kunt plaatsen.  Hieronder kunt u een aantal van deze backlink pakketten bekijken. U heeft de keuze uit homepage links of linkpagina links. Mocht u vragen hebben of wilt u graag een backlink pakket afnemen dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Geef hierbij aan welk backlinkpakket u graag zou willen afnemen.

Wij zorgen ervoor dat de backlinks verspreidt en handmatig geplaatst worden. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de backlinks op een natuurlijke manier en Google proof geplaatst worden.

Naast onderstaande linkpakketten kunnen wij ook in vele niches een artikel/link plaatsen.

Zelf aan linkbuilding werken via backlinks kopen

Seo backlinks kopenLinkbuilding kun je uitbesteden bij M G Internet Media, maar sommige website-eigenaren vinden het leuk hun linkbuilding zelf te doen. In dat geval is het kopen van backlinks de ideale oplossing. Ook bij backlinks kopen kan M G Internet Media je perfect helpen. M G Internet Media beschikt namelijk over een een lijst met kwalitatieve partnerwebsites waarop jij een link naar jouw pagina kunt plaatsen. Met onze verschillende pakketten en partnerwebsites in vrijwel elke niche kunnen we ook de linkbuilding op jouw website naar een hoger niveau tillen.

Wat zijn backlinks precies?

Backlinks zijn als het ware linkjes op andere website die bezoekers doorverwijzen naar jouw website. Deze links vindt Google enorm belangrijk: hoe meer links naar jouw website wijzen, hoe interessanter jouw website volgens Google moet zijn. Veel links die naar jouw website wijzen betekent dus meer waardering vanuit Google, die je beloont met een hogere positie in de zoekresultaten.

Dit is hoe backlinks werken

SEOVroeger gold: hoe meer links naar jouw website verwijzen, hoe beter voor de zoekresultaten. Dit simpele trucje werd al snel door website-eigenaren opgepikt en toegepast, waardoor het hele principe van waardevolle content volgens Google niet meer op ging. Daarom kwam Google met een aanpassing: tegenwoordig wordt ook gekeken naar de kwaliteit en autoriteit van websites die jouw website backlinken.

Zo moet de website die naar jouw website linkt echt verwant zijn aan en relevant zijn voor jouw website. Ook moet de partner ‘autoriteit’ hebben in de ogen van Google. Dat wil zeggen dat de partner relevant is aan de content op jouw website en dat de website een redelijk hoog aantal bezoekers trekt. Ten slotte is het belangrijk dat de hyperlinks relevante woorden bevatten waarop jouw website gevonden moet worden. De link en de content moeten hierbij over hetzelfde onderwerp gaan.

Het gevaar van slechte backlinks

Als je backlinks niet aan de door Google gestelde eisen voldoen, loop je het risico op een waarschuwing van Google. Veel mensen denken dat je direct een ‘penalty’ krijgt en keldert in de zoekresultaten wanneer je een foutieve backlink hebt geplaatst, maar het blijft in eerste instantie slechts bij een waarschuwing. Google geeft je gelukkig eerst de mogelijkheid om de backlink naar jouw website af te wijzen en zo de foutieve backlink te negeren. Ook met afgewezen backlinks blijft je resultaat op Google redelijk stabiel.

Toch geldt wel: websites met enkel kwalitatieve backlinks scoren altijd beter dan websites met een aantal zogeheten ‘disavowed’ backlinks. Door te werken met betrouwbare en kwalitatieve partners, kun je je ranking in Google dus eenvoudig opkrikken. Gelukkig biedt het uitgebreide partnernetwerk van M G Internet Media je genoeg mogelijkheden om deze betrouwbare websites te gebruiken bij het backlinken.

Gebruik meer dan één link

BacklinksBacklinken via M G Internet Media kan je dus enorm helpen, maar je kunt meer doen dan alleen gebruik maken van ons netwerk. Andere soorten backlinks kunnen je namelijk ook helpen om beter te scoren. Denk bijvoorbeeld aan het delen van content op social media. Deze platformen wijzen direct door naar jouw website wanneer je een artikel deelt: een nieuwe backlink dus! Hoewel Google zelf ook inziet dat deze doorverwijzing minder relevant is dan een website met een onderwerp gelijk aan jouw website, kunnen alle kleine beetjes helpen.

Naast social media kun je je content ook koppelen aan andere soorten websites. Vroeger waren startpagina’s enorm belangrijk voor backlinking, al beginnen deze pagina’s langzaam hun invloed te verliezen. Tegenwoordig zijn internet directories een belangrijke bron om jouw content op te plaatsen. Via deze directories heeft Google meerdere manieren om de content op jouw website te ‘valideren’, zodat de aangeboden content beter wordt. Als jouw content deel is van deze kwalitatievere content, wordt je webssite vanzelf sneller aanbevolen. Ten slotte kunnen ook social bookmarking sites zoals Pinterest helpen bij het beter scoren op Google.

Combineer externe en interne links

Het onderling linken van de verschillende pagina’s op je eigen website kan de zoekresultaten op Google ook positief beïnvloeden. Niet omdat jouw eigen website mag voldoen aan de eisen rondom autoriteit, veiligheid, bezoekersaantallen en relevantie; ze tonen in dit geval de samenhang tussen jouw paginastructuur aan. Door je eigen pagina’s te backlinken en dit aan te vullen met backlinks vanuit websitepartners van M G Internet Media behaal je veel betere resultaten in Google. Dit zal leiden tot meer bezoekers en meer potentiële klanten, waardoor de omzet op jouw website snel toe zal nemen. Bekijk dus zeker eens de mogelijkheden van onze verschillende linkpakketten op de pagina backlinks kopen en ga zelf aan de slag met backlinking!

Bent u geïnteresseerd in één van onze backlink pakketten?