Hoger in Google: M G Internet Media helpt je graag

Hoger in GoogleJouw webpagina’s hoger laten eindigen in de zoekresultaten van Google: waarschijnlijk is dat een van de grootste wensten of doelen die een website-eigenaar heeft. Veel website-eigenaren weten echter niet dat ze er iets aan kunnen doen om beter te scoren in Google. Een voorbeeld van zo’n methode is het gebruiken van linkbuliding. M G Internet Media is al jarenlang gespecialiseerd in linkbuilding en andere search engine optimization (SEO) technieken en helpt je dus graag om ook hoger te scoren in Google!

Wat is search engine optimization (SEO) eigenlijk?

Als een bedrijf gebruik maakt van search engine optimization, ofwel zoekmachineoptimalisatie, dan is het de bedoeling om zo hoog mogelijk te scoren op de eerste pagina van Google. Op deze manier is de kans dat jouw website en content door vele mogelijke klanten wordt gezien het grootst. Bij het indelen van de pagina’s met resultaten bekijkt Google een aantal onderdelen: de techniek van de website, de optimalisatie van de content op jouw pagina’s en linkbuilding op jouw website.

Daar waar de techniek achter je website en het aanbieden van relevante content voor zichzelf spreken, is linkbuliding vaak een onderbelicht aspect van SEO. Bij linkbuilding zorg je ervoor dat andere, kwalitatieve websites naar links op jouw website doorverwijzen. Doordat andere pagina’s jouw website aanbevelen, gaat Google ervan uit dat jouw pagina waardevol is voor veel mensen. Als deze andere websites relevant en waardevol zijn, pust Google jouw website vervolgens hoger in haar resultaten. Door gebruik te maken van SEO en met name linkbuilding kun je je positie in Google dus flink verbeteren. Dat is precies waar M G Internet Media je graag mee helpt.

Waarom zou ik linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding is een ontzettend effectieve manier om hoger in Google te komen, maar vergt ook veel specialistische kennis en kost veel tijd om goed te implementeren. Je kunt het trucje zelf onder de knie krijgen, maar hier moet je wel de nodige tijd in willen investeren en zelf ook over de juiste kennis beschikken. Gelukkig is M G Internet Media er om jou te helpen. Doordat wij alle trucjes van Google, zoals het kijken naar de kwaliteit van de links en de code-technische opbouw die het artikel heeft, kennen, komt jouw website in no-time hoger in Google.

Naast alle eisen die Google stelt aan het hoger tonen van bepaalde pagina’s, weten we ook hoe we met allerlei handige gereedschappen om moeten gaan om dit voor elkaar te krijgen. Zo werken we bij M G Internet Media met tools als DA, Domain rating, Trustflow en de Spamscore die andere websites toebedeeld krijgen. Ook deze gereedschappen kunnen ons helpen jouw pagina nog beter op Google te laten verschijnen.

Een ander voordeel van M G Internet Media is het uitgebreide netwerk dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Door gebruik te maken van onze contacten, is de lijst met partnerwebsites voor linkbuilding in een mum van tijd gevuld. Zo krijg je snel resultaat in de vorm van een hogere positie in Google, meer bezoekers en een hogere conversie.

Hoe gaat M G Internet Media te werk?

Door met linkbuilding aan de slag te gaan, zorgt M G Internet Media voor een betere vindbaarheid in de resultaten van Google. Om dit voor elkaar te krijgen, zetten we een linkprofiel voor jouw website op. In dit linkprofiel kijken we naar kwalitatieve partners die content door willen linken naar jouw website. Het doorlinken naar andere websites is namelijk belangrijk voor Google: meer links betekent waarschijnlijk meer waardevolle inhoud op jouw website, waardoor deze sneller aanbevolen wordt.

Daarnaast moet niet alleen het technische aspect kloppen. Google controleert niet alleen op de technische kant van de website, maar ook hoe bezoekers de site zouden lezen. Door pagina’s als ‘mens’ te controleren, weet Google ook de waarde van het doorlinken. Ook hier besteden bij op jouw linkprofiel veel aandacht aan. In het kort doorlopen we de volgende stappen om tot het beste eindresultaat voor jou te komen.

Stap 1: Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoorden zijn de woorden waarop mogelijke klanten van jouw website zoeken via Google. Door deze zoekwoorden in jouw content op te nemen, scoort je pagina direct een stuk beter. Hiervoor kijken we naar het aantal keren dat een bepaalde zoekterm op Google wordt uitgevoerd (het zogeheten zoekvolume) en de zoekwoorden die andere websites gebruiken. Daarnaast optimaliseren we jouw website in termen van content, laadtijd, beveiliging en conversie van bezoekers.

Stap 2: Linkprofiel

In het linkprofiel worden de beste partners om backlinks mee uit te wisselen genoteerd. Jouw profiel wordt zo een verzameling van de beste links van bijvoorbeeld zakelijke websites, vooraanstaande en specialistische websites of sociale media. Hierbij letten we goed op de vereisten rondom achterliggende techniek en content.

Stap 3: De beste plaatsing

Om het beste resultaat te garanderen, plaatsen wij artikelen voor jouw website op andere pagina’s. Deze teksten bevatten minimaal 500 woorden en hebben elk twee backlinks naar jouw website. Doordat we maandelijks aan je rapporteren hoe goed elk artikel scoort, weten we precies waar we aan kunnen werken om jouw content nóg beter zichtbaar te maken en uiteindelijk hoger in Google te komen.

Hoger in Google? Neem contact met ons op.