Zo helpt M G Internet Media je aan goedkope linkbuilding

Linkbuilding is essentieel om goed te kunnen scoren in de resultaten van Google. Met linkbuilding ziet Google of jouw website aanbevolen wordt door andere pagina’s. Als deze pagina’s met gelijkwaardige onderwerpen jouw content aanbevolen, denkt Google dat jouw website écht goede content bevat en zal je daarom sneller aanbevelen in hun resultaten. Bij M G Internet Media kun je terecht voor verschillende goedkope manieren van linkbuilding.

Zelf je linkbuilding doen

SEO linkbuildingJe kunt er prima voor kiezen om je eigen linkbuilding te doen. Op deze manier ga je zelf op zoek naar betrouwbare partners waarmee je links naar elkaars websites uit kunt wisselen. Gelukkig hoef je niet alles zelf uit te zoeken: M G Internet Media heeft een enorm uitgebreide database met allerlei partners die graag met je samen willen werken.

Onze verschillende partners zijn opgenomen in verschillende backlink pakketten. Bij deze pakketten kun je kiezen uit twee soorten pakketten: links vanuit een homepage of links vanuit een specifieke pagina. Ook kun je kiezen voor een jaarlijks of een permanent pakket, zodat je ook hier kunt kijken naar de behoeften van jouw website. Sommige pakketten zijn specifiek ontwikkeld voor een speciale niche met onderwerpen, zoals het linkpakket ‘wonen’, ‘sport’ of ‘mode’. Al onze backlinks worden handmatig verspreid en geplaatst om te garanderen dat de links op een natuurlijke en ‘Google-proof’ manier worden geplaatst.

Bij backlinking is het belangrijk dat de oorspronkelijke bron van de link, in dit geval de websitepartner, aan verschillende eisen voldoet. Zo moet de content van zowel de site waarop de link geplaatst is als de site waar naar verwezen wordt overeenkomen. Ook moet de oorspronkelijke site van een goede kwaliteit zijn en redelijk wat bezoekers trekken. In dit geval ziet Google de site als een ‘autoriteit’ binnen het vakgebied en worden sites waar backlinks naar verwezen hoger weergegeven. Ten slotte moet ook het technische aspect op deze sites kloppen. Alle partners die in onze linkpakketten zijn opgenomen, voldoen logischerwijs aan deze eisen.

Met zoveel verschillende keuzes in pakketten zit er altijd een pakket bij dat goed past bij jouw wensen voor jouw website. De prijzen van deze pakketten zijn enorm scherp geprijsd, waardoor goedkope linkbuilding nog makkelijker wordt. Door te kijken naar de eigenschappen van elk pakket en dit te vergelijken met de prijs, kun je kiezen voor de beste optie voor jou.

Je linkbuilding uitbesteden

Goedkope linkbuildingVind je het te veel moeite en tijd kosten om jezelf alle trucjes van het linkbuilden aan te leren? Dan kun je er ook voor kiezen om je linkbuilding uit te besteden. Je betaalt hier misschien wel wat meer voor qua euro’s, maar de tijd en moeite die je jezelf bespaart kunnen hoog oplopen door deze soms lastige klus door professionals uit te laten voeren. Heb je totaal geen gevoel of aanleg voor het technische aspect van websites, betaalt het uitbesteden zich al snel uit. Vaak heb je ook sneller en beter resultaat wanneer je linkbuilding uitbesteed, bijvoorbeeld aan M G Internet Media.

Door te kiezen voor onze linkbuilding opties, weet je zeker dat je goed zit. Met onze jarenlange ervaring en specialistische kennis weten we wat we doen, dus kunnen we jouw site snel en efficiënt naar een veel hoger niveau tillen. Dat scoort direct een stuk beter. De sites waarmee we samen werken zijn van hoge kwaliteit, zodat jouw website op dit succes mee kan liften. Ook voldoet al onze content op alle mogelijke pagina’s aan de gestelde eisen rondom inhoud, kwaliteit, veiligheid en technische aspecten. Zo bevatten onze teksten altijd minimaal 500 woorden en worden er minimaal 2 backlinks in verwerkt. Op deze manier stelt onze content Google altijd tevreden en scoort jouw website direct een heel stuk beter.

Backlinking verdient zich snel terug

Zelf backlinks instellen is interessant voor website-eigenaren die dit graag willen leren en er gevoel voor hebben. Website-eigenaren die vooral snel, efficiënt en gemakkelijk resultaat willen boeken, zijn beter af bij het uitbesteden aan M G Internet Media. Welke optie voor backlinken je ook kiest, het is altijd een goed idee. Backlinking verhoogt namelijk niet alleen je zichtbaarheid in Google, maar tegelijkertijd ook het aantal bezoekers op jouw website.

Deze bezoekers zijn allemaal potentiële leads die jouw omzet doen stijgen. Zo zorgt het gebruik maken van backlinking direct voor een stijging in jouw omzet en verdient deze investering zichzelf ook meteen terug. Vraag ons dus vandaag nog naar de mogelijkheden om jouw website d.m.v.goedkope linkbuilding naar een hoger niveau te tillen en beter te scoren in Google.

Goedkope linkbuilding? Neem contact met ons op.