Linkbuilding

&

Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie

Het proces “Zoekmachine optimalisatie”, ook wel SEO genoemd, is van invloed op de zichtbaarheid van de website in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Hiermee haal je nieuwe bezoekers naar je website. SEO is niets anders dan het optimaliseren van je website met als doel beter vindbaar te worden in de zoekmachines.

De belangrijkste zoekmachine is anno 2018 nog steeds Google met een marktaandeel van ongeveer 85%.Laat het omzet van uw bedrijf verder Groeien

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat het aantal bezoekers op uw website vergroot wordt. De expertise van onze technische en copywriting medewerkers stelt ons in staat om met succes te voldoen aan de behoeften van bedrijven met complexe websites in concurrerende niches.Analyseer uw website

Wij gaan als eerste uw website analyseren, gevolgd door een stap-voor-stap plan om de juiste zoekwoorden effectiever te laten stijgen in de zoekmachines. Ons uiteindelijke doel is om onze klanten meer bezoekers en een hogere conversie van sales en leads te laten behalen.


On-Page & Off-Page Optimalisatie

Het doel van de on-page en off-page optimalisatie is een thema in overeenstemming met uw doelgerichte zoekwoorden te genereren.
De zoekmachine is een robot, geen mens … en daarom dient u ons proces te volgen om de robot te voeden, zodat er nieuwe bezoekers en potentiële klanten naar uw website gebracht worden door gerelateerde zoekwoorden.
HOE GAAN WE TE WERK ?

Voordat we beginnen met het project zoekmachine optimalisatie (SEO), is het belangrijk om het proces dat op doeltreffende SEO campagne eerst te begrijpen. M.G.Internet Media richt zich op klanten die een intensieve, full-service aanpak nodig hebben bij zoekmachine marketing.


ZOEKWOORD ONDERZOEK

Zoekwoorden dichtheid vertelt u hoe vaak een zoekterm voorkomt in een tekst in verhouding tot het totale aantal woorden die het bevat

ONSITE OPTIMALISATIE

Onpage optimalisatie verwijst naar alle verbeteringen die direct binnen de website kunnen worden doorgevoerd om zo zijn positie te verbeteren

LINKBUILDING

Op het gebied van SEO is linkbuilding gericht op het verhogen van het aantal inkomende kwaliteit links naar de website

RAPPORTAGE EN ANALYSE

Onze SEO beoordeling bestaat uit een aantal factoren, zoals unieke content, het koppelen van de structuur, Social Media, en het vertrouwen op het internet
6x
Groei zoekwoord ranking


398%
Organisch verkeer verhoogd


1105%
Top 10 ranking


129%
Tijd bezoekers op website verhogen


Waarom is SEO zo belangrijk voor uw bedrijf?


Ranking

Onderzoek toont aan dat ongeveer 85% van alle websites bereikbaar zijn via zoekmachines


Belangrijke Zoekmachines

96% van de internetgebruikers beginnen hun zoektocht op het web door middel van één van de grote zoekmachines (Google, Bing, Yahoo)

Effectieve strategie

Met SEO heeft u de mogelijkheid om op bepaalde zoekwoorden nieuwe potentiële klanten te werven


342 biljoen Zoekopdrachten

In januari 2016 werden er meer dan 17,5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd met 342.000.000.000 zoekresultaten

Nieuwe Bezoekers

SEO en zoek vriendelijke Web design zal u helpen om nieuwe bezoekers naar uw website te halen


Klantenperceptie

Perceptie is wat de klant ervaart, niet datgene dat een bedrijf daadwerkelijk aanbiedt of suggereert in de communicatie. Hoe hoger de website rankt hoe meer klanten u werft.Start vandaag nog met de linkbuilding en uw website zal hoger te vinden zijn in Google!


Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen dan raden wij u aan om gebruik te maken van ons contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 084- 88 26 324.


Offerte aanvragen