Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

De voordelen van linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden is een goede oplossing wanneer je jezelf wilt focussen op je eigen onderneming of wanneer je er geen verstand van hebt en dit graag door een professioneel bureau wil doen. Ook kan het zijn dat je al een tijdje bezig bent maar nog geen resultaten hebt geboekt. Ook dan is het aan te raden om linkbuilding te laten uitbesteden aan de mensen die hier verstand van hebben. Maar voor we beginnen is het misschien handig om uit te leggen wat linkbuilding precies is. Misschien heb je er nooit van gehoord of ben je benieuwd wat je ermee kunt bereiken. Wie weet is het interessant voor jouw eigen onderneming.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is kort gezegd het plaatsen van links op andere websites waardoor mensen naar jouw website worden geleid. Je boekt hiermee het meeste succes als de links worden geplaats op goed bezochte websites zoals een nieuwswebsite of een bekende blog. Wanneer mensen op de link klikken die op een goed bezochte website staat, dan komen ze uit bij jouw website. Op die manier heb je veel meer bezoekers die zich een weg naar jouw website hebben gevonden. Daarnaast wordt linkbuilding ingezet om een hogere positie in Google te kunnen krijgen wat ook weer zorgt voor meer verkeer naar jouw website.

Linkbuilding uitbesteden aan M.G. Internet Media

Wij van M.G. Internet Media kennen alle ins en outs en de trucjes die bij linkbuilding komen kijken. Het is namelijk niet zo simpel als een linkje op een website plaatsen. Bij linkbuilding komt veel meer kijken dan dat. Daarom is het verstandig om linkbuilding uit te laten besteden zodat je meer kans hebt om goede resultaten te behalen. Met jarenlange ervaring en alle kennis op zak kunnen we ervoor zorgen dat de score in Google kan worden beïnvloed. Dit doen we op verschillende manieren maar één ding is zeker: we behalen altijd resultaat. Dit resultaat kun je aan het einde van de maand overzichtelijk terugvinden in een mooi overzicht.

Hoe gaan we te werk?

Het resultaat is een betere vindbaarheid in Google maar dat doe je niet zomaar. Allereerst zetten we een goed linkprofiel op wat kortgezegd inhoud dat we opzoek gaan naar samenwerkingen en websites waar we de link op kunnen plaatsen. Hoe meer links er kunnen worden geplaats, hoe meer waardevolle content er volgens Google te vinden is. Zoekmachines werken met algoritmes en hier wordt veel naar gekeken. Wij weten precies waar de link moet komen te staan en welke waarde de link toe zou moeten voegen. Maar dat is nog niet alles. We zorgen eerst voor een goede optimalisatie van jouw website. Heeft deze een goede laadtijd? Wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding? Vervolgens doen we een zoekwoordenanalyse om te kijken welke zoekwoorden goed aansluiten bij jouw website.

Maar hoe komen de links op andere websites?

SEO linkbuildingDoordat wij artikelen op andere websites plaatsen met jouw link in het artikel, komt jouw link terecht op andere websites. Deze artikelen voldoen aan alle eisen die Google stelt en bevatten 2 backlinks. Backlinks zijn links van andere websites die naar jouw website worden geleid. Aan het einde van iedere maand krijg je een duidelijk overzicht van de behaalde resultaten van deze links. We zoeken ook altijd naar mogelijkheden om de website op conversiegebied te optimaliseren. Dit houdt in dat we kijken hoe bezoekers van de website ook blijven terugkomen of bijvoorbeeld een product of dienst van je afnemen. Zo kunnen potentiële klanten via een link op een andere website bij jou uitkomen.

Alle kennis op zak voor de juiste resultaten

Het voordeel van het uitbesteden van linkbuilding is dat wij alle kennis op zak hebben om tot goede resultaten te komen. Daarnaast hebben wij een groot netwerk waardoor ons bereik en de mogelijkheden ook groot zijn. Wanneer je zelf aan de slag gaat met linkbuilding kun je ontzettend veel tijd kwijt zijn aan het zoeken van partners of samenwerkingen. Bespaar jezelf deze tijd en laat linkbuilding uitbesteden. Daarnaast wordt er veelal positief gereageerd op een linkbuilding bureau en heeft dit in de meeste gevallen meer effect dan wanneer jij zelf mensen gaan benaderen.

De voordelen van een linkbuilding bureau op een rijtje:

  • Je behaalt sneller goede resultaten
  • Je scoort hoger in Google
  • Je bespaart een hoop tijd
  • Een linkbuilding bureau heeft een groot netwerk
  • Een linkbuilding bureau heeft alle kennis en ervaring
  • Je bezoekersaantallen stijgen drastisch
  • Je behaalt een hogere score dan concurrenten
  • Er wordt gekeken hoe de website kan worden verbeterd