Linkbuilding

Wat is linkbuilding?

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het bouwen van inkomende links naar je website. Simpel gezegd ziet Google de inkomende links als soort van stemmen om de website hoger te plaatsen, echter werkt dit meestal alleen bij kwalitatieve links. Hoe meer inkomende links je website heeft, hoe meer autoriteit in de ogen van Google. Tijdens het linkbuilden ga je op zoek naar relevante websites waarop je een link kan plaatsen naar jouw website. Dit kan door middel van het aanmelden van een link. Denk hierbij aan homepage, linkpagina, startpagina en blog links. Zorg zoveel mogelijk voor een gevariëerd linkprofiel.

Als je dit op de juiste manier uitvoert dan zul je zien dat je website hoger in Google komt. Een betere positie zorgt uiteindelijk voor meer bezoeker. Linkbuilding kan dus een zeer effectieve manier zijn om jouw bedrijf of webwinkel te laten groeien. Naast het behalen van externe links naar je website zijn interne links ook erg belangrijk. Zorg regelmatig voor nieuwe content op je website in de vorm van een blog. Link hiervandaan naar je belangrijkste pagina’s.

Kwalitatieve linkbuilding

We hebben in het kort uitgelegd wat nu eigenlijk linkbuilding is. Linkbuilding kost aardig wat tijd en vergt doorzettingsvermogen. Het continueren van de linkbuilding zorgt ervoor dat je website gaat stijgen in google. Zorg er ook voor dat je kwalitatief sterke backlinks plaatst. Denk hierbij aan websites die gerelateerd zijn aan je branche en die bezoekers hebben.

Je kunt ook de linkbuilding uitbesteden. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring op het gebied van SEO linkbuilding. Wij gaan zorgvuldig te werk en maken geen gebruik van blackhat methodes. M G Internet Media weet als geen ander wat kwalitatieve links zijn die positief zijn voor de rankings van je website.

Wil je wat meer informatie of tips ontvangen dan kun je ons bereiken via info@mginternetmedia.nl of op telefoonnummer 06-24754925.